Envogue Residence oferă o serie de avantaje importante pentru cei care doresc o locuință nouă și de calitate

 

CALITATE:
– Envogue Residence colaborează cu branduri de renume precum Grohe, Kolo, Sika, Ferroli, Bella Casa și Valrom. Aceasta înseamnă că se acordă o atenție deosebită calității materialelor și finisajelor utilizate în construcție.

– Tamplaria VEKA cu feronerie ROTO este un alt element care evidențiază calitatea și atenția la detalii în ceea ce privește elementele de construcție.

– SpotVision Lighting asigură iluminatul modern și eficient în spațiile comune, contribuind la confortul și siguranța locatarilor.

SIGURANȚĂ:
– Adăpostul ALA pentru fiecare bloc reprezintă o măsură suplimentară de siguranță în caz de situații de urgență sau calamități.

– Accesul securizat cu barieră și sistemul de camere de supraveghere contribuie la asigurarea unui mediu sigur pentru locatari.

– Sistemele de detectare a fumului, hidranții interior-exterior, sistemul de stingere a incendiilor cu sprinklere și sistemele de exhaustare a fumului reprezintă măsuri importante pentru siguranța împotriva incendiilor.

CONFORT:
– Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt un avantaj major pentru cei care utilizează astfel de vehicule, oferindu-le posibilitatea de a-și încărca mașina direct în incinta rezidenței.

– Parcarea subterană cu acces prin lift, lifturile Schindler și utilitățile bransate la rețelele publice facilitează confortul și comoditatea locatarilor.

– Spațiile comerciale disponibile în incintă asigură accesul la diverse servicii și facilități, precum magazine și restaurante.

– Există două locuri de joacă pentru copii și spații verzi care contribuie la crearea unui mediu prietenos pentru familiile cu copii.

– Rampele de acces pentru persoanele cu dizabilități reflectă un angajament față de accesibilitate și inclusiune.

– Clasa energetică A și panourile fotovoltaice pentru energie verde reprezintă măsuri de protecție a mediului înconjurător și economisire a energiei.

Toate aceste avantaje combină calitatea construcției, siguranța, confortul și durabilitatea pentru a oferi o experiență de locuire superioară în Envogue Residence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone