Stadiul lucrărilor din ansamblul rezidential
Envogue Residence

Video
stadiul lucrărilor

Cu o experiență de circa 9 ani pe piața rezidențială din Capitală și împrejurimi, dezvoltatorul autohton EnVogue Residence are un portofoliu de 5 proiecte finalizate, la care se adaugă unul aflat în curs de construcție, anume EnVogue Residence – Iuliu Maniu.

Corpul C

Prima etapă de construcție, reprezentată de corpul C, constă în 165 de unități locative.

apartamente finalizate militari

Corpul B

A doua etapă,  corpul B, cuprinde 210 apartamente, al căror termen de predare este preconizat pentru vara anului 2024.

apartamente in curs de dezvoltare sectorul 6

Locuințele din cadrul ansamblului rezidențial au suprafețe generoase, peste media practicată în mod obișnuit pe acest segment de piață. De asemenea, dotările și finisajele se încadrează în categoria premium, oferind rezidenților acel plus de confort pe care și-l doresc în propriile case.

În cadrul ansamblului vei găsi atât configurații variate de apartamente, compartimentări inteligente și camere luminoase, cât și suprafețe locuibile semnificativ mai ample comparativ cu oferta „standard” din piață:
 
garsonierele au peste 42 mp suprafață totală
• unitățile de tip studio, compartimentate în 2 camere, au suprafețe de la 48 la 51,5 mp suprafață totală
• apartamentele cu 2 camere depășesc, de regulă, 60 mp suprafață totală
• apartamentele cu 3 camere pornesc de la 90 mp suprafață totală
• apartamentele cu 4 camere pornesc de la 188 mp suprafață totală

Specificații tehnice

Cu un regim de înălțime de la 6 la 9 etaje, primele două corpuri din EnVogue Residence – Iuliu Maniu au o fundație de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanță energetică de clasa A, izolația exterioară fiind realizată dintr-o combinație de vată bazaltică și polistiren, ce oferă și un grad ridicat de protecție ignifugă. Terasele beneficiază de sistem de termoizolație și hidroizolație de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispoziție, strict în incinta complexului rezidențial, facilități precum spații verzi, zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket, stații de încărcare pentru mașini electrice etc.

Toate blocurile noastre dispun de adăposturi de protecție civilă, au o rezistență la seisme de 8,9 grade pe scara Richter și sunt / vor fi dotate cu panouri fotovoltaice.

Vizitându-ne, te vei convinge tu însuți de standardul de CALITATE asumat – și, în prima fază de construcție, deja livrat! – pentru clienții noștri! 

În cadrul Ansamblului Rezidențial Envogue Residence Iuliu Maniu poți achiziționa atât apartamente finalizate, cu mutare imediată, cât și locuințe aflate în curs de dezvoltare, personalizabile prin alegerea finisajelor preferate (dintr-o gamă prestabilită).

Vă aşteptăm

la vizionare!

Phone