Prima fază de construcție a ansamblului rezidențial are ca termen de finalizare luna decembrie a anului în curs, iar cea de-a doua, vara lui 2023.

Dezvoltatorul EnVogue Residence, ansamblu rezidențial situat în vestul Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu (nr. 586-590), va oferi clienților Târgului Național Imobiliar (TNI) reduceri semnificative la achiziția de apartamente, în cuantum de până la 150 de euro pe metru pătrat. Raportat la valoarea totală a unei unități locative, discountul poate depăși suma de 13.000 de euro.

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar (TNI) se va desfășura în perioada 28-30 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului, din Capitală.

Una dintre caracteristicile distinctive ale EnVogue Residence – Iuliu Maniu, amplasat în apropierea stațiilor de metrou Păcii și Preciziei, este că dispune de adăposturi antiatomice. Acesta reprezintă o investiție de circa 40 de milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton, ce va aduce pe piață un total de peste 500 de apartamente noi, destinate clasei medii. Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, proiectul va cuprinde garsoniere, studiouri, apartamente cu două, trei și patru camere, dar și penthouse-uri.

În proiectarea ansamblului de pe Bulevardul Iuliu Maniu am acordat o atenție deosebită atât confortului, cât și siguranței viitorilor rezidenți. Acesta este motivul pentru care am decis ca fiecare clădire să dispună de propriul adăpost antiatomic – o facilitate care, din ce am văzut până acum, este foarte greu de găsit pe piața rezidențială autohtonă. De asemenea, complexul este realizat cu materiale premium (atât în procesul de construcție propriu-zisă, cât și în materie de finisaje), iar apartamentele sunt mai spațioase decât ce se consideră a fi «norma» pe acest segment de piață: garsonierele au peste 42 de metri pătrați utili, unitățile cu două camere depășesc, de regulă, 60 de metri pătrați, cele cu trei camere, 92 de metri pătrați, iar cele cu patru camere, 140 de metri pătrați.”

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Lucrările la EnVogue Residence – Iuliu Maniu au început în toamna anului 2021, iar în prezent se află în curs de construcție două dintre cele trei corpuri planificate. Primele 169 de unități locative, aferente corpului C, au ca termen de finalizare luna decembrie a anului în curs, în vreme ce corpul B, ce va avea 214 apartamente, va fi finalizat în vara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Phone